چه صرافی هایی تحت ردیابی و تعقیب آمریکا هستند؟

کاربران ایرانی که از صرافی‌های داخلی و خارجی ارز دیجیتال استفاده می‌کنند، به دلیل تحریم‌ها و محدودیت‌های مالی بین‌المللی، به‌ویژه تحریم‌های ایالات متحده، با چالش‌های شناسایی و ردیابی مواجه هستند. این شرایط باعث شده که صرافی‌ها مجبور شوند اطلاعات کاربران را به دقت جمع‌آوری و بررسی کنند تا از سوءاستفاده‌هایی مانند پول‌شویی جلوگیری شود. با سودده کلاب همراه شوید تا فهرستی از صرافی های تحت تعقیب آمریکا که ممکن است دارایی و امنیت شما را به خطر بیندازد، با هم بررسی کنیم.

چرا صرافی های خارجی به ایرانیان خدمات نمی دهند؟

ملاحظات مختلفی مثل تحریم باعث شده است که صرافی‌های خارجی به کاربران ایرانی خدمات خود را ارائه نکنند. بخش عمده این مشکل به مسائل سیاسی و نظام بانکی مربوط می‌شود. در ادامه این دلایل را به همراه صرافی های تحت تعقیب بررسی می‌کنیم.

تحریم‌های خارجی

صرافی‌های خارجی به دلیل تحریم‌های اعمال شده توسط ایالات متحده علیه ایران، از ارائه خدمات به ایرانیان خودداری می‌کنند. این تحریم‌ها محدودیت‌هایی بر تراکنش‌های مالی بین ایران و سایر کشورها از جمله معاملات ارز دیجیتال، اعمال کرده‌اند. در نتیجه صرافی‌های خارجی نمی‌توانند:

  1. با افراد یا نهادهای ایرانی معامله کنند.
  2. به ایرانیان حساب کاربری ارائه دهند.
  3. سپرده‌های آنان را بپذیرند.
  4. اجازه معاملات ارزهای دیجیتال را به آن‌ها بدهند.

مشکلات مربوط به زیرساخت‌های بانکی

تحریم‌های بانکی انجام تراکنش‌های مالی بین ایران و دیگر کشورها را پیچیده می‌کند.از طرفی  کمیاب بودن موسسات مالی بین‌المللی که با ایران همکاری دارند، باعث محدودیت خدمات صرافی‌های خارجی به ایرانیان می‌شود. علاوه بر این موارد، فقدان سیستم‌های پرداخت و تسویه حساب کارآمد، مشکلات عملیاتی برای صرافی‌ها ایجاد خواهد کرد.متاسفانه نوسانات شدید نرخ ارز و تورم بالا، ریسک معاملات را بیشتر کرده و تیر خلاصی در این زمینه محسوب می‌شود.

صرافی های تحت تعقیب

نهادهای قانون‌گذار از ابزارهای تحلیل بلاک‌چین مانند آرخام و چینالیسیس برای شناسایی و ردیابی دارایی‌های کاربران بهره می‌برند و به این ترتیب متوجه فعالیت کاربران ایرانی خواهند شد. اگرچه ارزهای دیجیتال به عنوان یک دنیای غیرمتمرکز شناخته می‌شوند، اما قدرت نهادهای متمرکز هنوز بسیار بیشتر است؛ این نهادها می‌توانند به‌راحتی فعالیت شرکت‌های حوزه ارز دیجیتال را نظارت و ارزیابی کنند. در ادامه با ما همراه تا با صرافی های تحت تعقیب آمریکا بیشتر آشنا شوید و در صورت استفاده از این صرافی ها دقت کافی داشته باشید.

معرفی بیشتر: برای آشنایی و معرفی انواع صرافی ها اینجا کلیک کنید.

لیست صرافی های داخلی و خارجی تحت تعقیب قانونی آمریکا

لیست صرافی های داخلی و خارجی تحت تعقیب قانونی آمریکا

شرکت‌های پشتیبان بنیاد تتر به شدت مخالف نقل و انتقالات مالی با ایران هستند و ایران را در لیست تحریم‌های خود قرار داده‌اند. در این راستا، آدرس کیف پول برخی از صرافی‌های داخلی و خارجی توسط این نهادها شناسایی شده است. این امر باعث افزایش ریسک استفاده از صرافی‌های ایرانی شده است. در ادامه فهرستی از صرافی های تحت تعقیب را مشاهده می‌کنید:

  • هات بیت  (Hotbit)
  • گران‌تکس (Garantex)
  • بای‌بیت (Bybit) 
  • اکسچنجینگ (Exchanging) 
  • COTPS
  • بینگ ایکس  (BingX)
  • Beneffx
  • L7 Trade
  • Payeer
  • PetroApp
  • Remitano
  • Sues OTC
  • Rollbit
  • Safir
  • Vexel

این فهرست نشان می‌دهد که آدرس صرافی‌های مذکور توسط نهادهای قانون‌گذار شناسایی شده و احتمال فریز شدن دارایی کاربران ایرانی وجود دارد.

چگونه از مسدود شدن حساب های خود در صرافی در امان بمانیم؟

با توجه به فهرستی که از صرافی های تحت تعقیب آمریکا در اختیار شما قرار داده شد، برخی کاربران تصور می‌کنند که با انتقال دارایی‌های دیجیتال به کیف پول شخصی پس از خرید تتر یا سایر ارزهای دیجیتال، می‌توانند ناشناس باقی بمانند و از مسدود شدن حساب‌های خود در امان باشند. این تصور خصوصا در مورد صرافی های تحت تعقیب، کاملا نادرست است. اگر در یکی از صرافی‌های شناسایی‌شده رمزارز خریداری کنید، آدرس کیف پول شما نیز توسط پلتفرم‌هایی مانند آرخام به راحتی شناسایی می‌شود. پس برای جلوگیری از مسدود شدن حساب خود باید به دنبال راه‌حل‌های موثرتری باشید. در ادامه بهترین راهکارهای موجود را بررسی خواهیم کرد.

انتقال دارایی دیجیتال از صرافی های تحت تعقیب به کیف پول

برای انتقال رمزارز از صرافی خارجی به کیف پول خود، بهتر است هرگز از کیف پول اصلی استفاده نکنید. در عوض، ابتدا یک کیف پول فرعی ایجاد کنید و ارز دیجیتال خود را از صرافی خارجی به این کیف پول فرعی منتقل کنید. سپس دارایی‌های خود را از کیف پول فرعی به کیف پول اصلی واریز نمایید. این روش می‌تواند امنیت بیشتری برای دارایی‌های شما فراهم کند.

انتقال دارایی ها از صرافی خارجی به ایرانی

صرافی‌های ایرانی گزینه‌های مناسبی برای خرید تتر و سایر ارزهای دیجیتال هستند اما کارمزد آن‌ها معمولاً بیشتر از صرافی‌های خارجی است. برای جلوگیری از مسدود شدن دارایی‌های خود، بهتر است پس از خرید رمزارزها از صرافی ایرانی، آن‌ها را به یک کیف پول فرعی منتقل کنید. سپس، از کیف پول فرعی هم دارایی خود را به یک صرافی غیرمتمرکز مثل ژوپیتر یا دی وای دی ایکس انتقال دهید و در نهایت آن را به یک صرافی متمرکز خارجی منتقل کنید.

استفاده از جایگزین غیرمتمرکز

اگرچه دو روش پیشنهادی بالا می‌توانند تا حدی قانون‌گذاران را دور بزنند، اما تراکنش‌های شما همچنان در بلاک‌چین قابل ردیابی هستند. برای افزایش ایمنی تراکنش‌ها می‌توانید از جایگزین‌های غیر متمرکزی مثل استیبل کوین دای استفاده کنید. دای (Dai) یک استیبل کوین غیرمتمرکز است که نسبت به استیبل کوین‌های متمرکز امنیت بیشتری دارد.

برای این کار، دای را از صرافی متمرکز خارجی به صرافی غیرمتمرکز خارجی منتقل کرده و سپس به کیف پول خود واریز کنید. برای امنیت بیشتر، توصیه می‌شود استیبل کوین خود را به یک ارز دیجیتال مانند بیت کوین تبدیل کنید.

نحوه شناسایی دارایی کاربران ایرانی توسط قانون گذاران

نحوه شناسایی دارایی کاربران ایرانی توسط قانون گذاران

شناسایی دارایی کاربران ایرانی توسط قانون گذاران به روش‌های مختلفی مثل ردیابی شبکه‌های بلاکچین یا استفاده از ابزارهای نظارتی برای شناسایی دارایی کاربران ایرانی انجام می‌شود. نهادهای نظارتی دائما صرافی های تحت تعقیب را نظارت کرده و هر گونه فعالیت غیر قانونی را شناسایی خواهند کرد. در ادامه دو روش مهم شناسایی قانونگذاران و رگولاتورها را بررسی می‌کنیم تا با سازوکار آن‌ها بیشتر آشنا شویم.

بیشتر بخوانید: همستر کامبت چیست؟

ردیابی تراکنش های بلاک چین

تراکنش‌های ارزهای دیجیتال به طور مستقیم در بلاک‌چین ثبت می‌شوند که یک دفترچه حساب عمومی و غیرقابل تغییر است. این ویژگی باعث می‌شود که قانون‌گذاران و نهادهای نظارتی قادر به استفاده از ابزارهای تحلیل بلاک‌چین باشند تا آدرس‌های کیف‌پول‌های مرتبط با کاربران ایرانی را شناسایی کنند. این اطلاعات قابل استفاده برای ردیابی تراکنش‌ها و شناسایی صرافی‌هایی است که خدمات خود را به ایرانیان ارائه می‌دهند. چنین امکانی از سوی نهادهای قانون‌گذار به منظور اعمال قوانین مالی و جلوگیری از فعالیت‌های نامناسب در حوزه ارزهای دیجیتال ارائه شده است.

استفاده از ابزارهای نظارتی

استفاده از ابزارهای نظارتی

ابزارهای پیشرفته‌ تحلیل بلاک‌چین مانند آرخام و چینالیسیس از الگوریتم‌های پیچیده برای تجزیه و تحلیل تراکنش‌های بلاک‌چین استفاده می‌کنند. این ابزارها با ثبت و ذخیره‌سازی هر تراکنش در بلاک‌چین، قادرند تا مسیر تراکنش‌ها را دنبال کرده و مبدا و مقصد پول را شناسایی کنند. همچنین قادر به شناسایی الگوهای مشکوک در تراکنش‌ها هستند که ممکن است نشان‌دهنده فعالیت‌های غیرقانونی باشد.

یکی دیگر از قابلیت‌های مهم این ابزارها، تطبیق آدرس‌های کیف پول با هویت واقعی کاربران است که از طریق تحلیل داده‌های خارج از بلاک‌چین، از جمله اطلاعات مربوط به صرافی ‌های تحت تعقیب، انجام می‌شود. شرکت تتر و سایر نهادها از این ابزارها برای تطبیق آدرس‌های کیف پول با فهرست‌های تحت‌تحریم استفاده می‌کنند که شامل آدرس‌هایی است که به دلایل غیرقانونی فعالیت می‌کنند یا مربوط به نهادها و کشورهای تحریم‌شده هستند. اگر تراکنشی به یکی از این آدرس‌ها برسد، احتمال مسدود شدن دارایی‌ها افزایش می‌یابد. این ابزارها به صورت دائمی شبکه بلاک‌چین را نظارت می‌کنند و گزارش‌های لحظه‌ای از فعالیت‌های مشکوک را ارائه می‌دهند، تا به نهادهای قانون‌گذار و شرکت‌هایی که مانند تتر فعالیت می‌کنند، کمک کنند تا به‌سرعت واکنش نشان دهند و در صورت لزوم دارایی‌ها را مسدود کنند.

سخن آخر

صرافی‌ های تحت تعقیب خارجی بر اثر تحریم‌های ایالات متحده قادر به ارائه خدماتی از جمله باز کردن حساب، انجام معاملات مالی و پذیرش سپرده‌های ایرانیان نیستند. مشکلات مرتبط با زیرساخت‌های بانکی مانند ناتوانی در استفاده از سیستم‌های پرداخت بین‌المللی و نوسانات نرخ ارز هم علاوه بر تحریم، باعث محدودیت خدمات این صرافی‌ها شده است.

از ابزارهای پیشرفته تحلیل بلاک‌چین مانند آرخام و چینالیسیس برای شناسایی الگوهای مشکوک در صرافی‌ های تحت تعقیب داخلی و خارجی استفاده می‌شود. این ابزارها قادر به نظارت بر تراکنش‌ها و شناسایی آدرس‌های کیف پول مرتبط با فعالیت‌های غیرقانونی یا مربوط به کشورهای تحریم‌شده هستند. در نتیجه کاربران ایرانی باید به دقت روش‌های مورد استفاده خود را بررسی کرده و از راهکارهای امن‌تری برای مدیریت دارایی‌هایشان استفاده کنند تا از مسدود شدن حساب‌ها و سایر مشکلات مالی جلوگیری نمایند. ب این حال امیدواریم از مقاله صرافی های تحت تعقیب آمریکا اطلاعات بسیار مناسبی در خصوص صرافی ها به دست آورده باشید و از مسدود شدن یا در خطر افتادن دارایی های خود در صرافی ها جلوگیری کنید.

سوالات متداول صرافی های تحت تعقیب

  1. چه اقداماتی می‌توانند به مسدود شدن حساب‌های کاربران در صرافی‌ های تحت تعقیب منجر شود؟
    فعالیت‌های مشکوک، انتقالات مالی به افراد یا کشورهای تحریم‌شده، یا عدم تطابق با شرایط و ضوابط صرافی ممکن است باعث مسدود شدن حساب شود.
  2. چگونه می‌توان از مسدود شدن حساب‌ها در صرافی ‌های تحت تعقیب جلوگیری کرد؟
    رعایت قوانین و شرایط صرافی، انتقال دارایی‌ها به آدرس‌های کیف پول شخصی و استفاده از روش‌های امنیتی می‌تواند به شما کمک کند.
  3. آیا می‌توان در صرافی ‌های تحت تعقیب حساب کاربری باز کرد؟
    بستگی به شرایط هر صرافی دارد؛ اما بسیاری از صرافی‌ های تحت تعقیب به دلیل تحریم‌ها، ایرانیان را به عنوان کاربر نمی‌پذیرند.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *